CM Staal

Railprofielen

Materiaalkwaliteit S235JR (zwart) volgens NEN EN 10 025 of gelijkwaardig, toleranties volgens NEN-EN 10162 In handelslengten van 6 meter en 7 meter.

Kies uw railprofiel

Stalen railprofielen

Heeft u stalen railprofielen nodig? Wij leveren razendsnel uit eigen voorraad aan bedrijven in binnen en buitenland. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere soorten profielen van hoogwaardige kwaliteit zoals u profielen, hoekprofielen, c profielen en railprofielen.

Al onze producten voldoen allemaal aan de door de EU opgestelde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ze hebben dus een CE-markering. Uw bestelling wordt snel geleverd, want CM staal heeft de grootste voorraad koudgewalste staalprofielen van Europa!

Belangrijkste voordelen van stalen railprofielen op een rijtje

Een railprofiel van staal is sterk, duurzaam en zeer breed toepasbaar. Ze hebben een groot draagvermogen en worden voornamelijk gebruikt bij schuifdeursystemen. Dankzij de open constructie kunnen deuren er soepel in heen en weer schuiven. Het railprofiel dat wij aanbieden is ongebeitst en heeft een wanddikte van 3 mm. Een belangrijk voordeel van S235JRB constructiestaal is dat het uitstekend lasbaar en vervormbaar is. Ideaal voor het maken van verbindingen!

CM Staal, dé specialist in koudgewalst staal

Koudgewalst staal bestellen van topkwaliteit doet u bij CM Staal. De meeste van onze klanten zijn actief in de bouw- of metaalsector. Denk hierbij aan staalhandelaren, constructiebedrijven en staalbouwers. Wij hebben een ruime voorraad koudgevormde profielen van 6 of 7 meter. Al onze producten zijn technisch gekeurd, waardoor u verzekerd bent van een geslaagde aankoop. Wij zetten alles op alles voor een snelle levering, zodat u meteen aan de slag kunt met uw project. Ook ophalen is zeer zeker mogelijk.

Railprofielen bestellen

Heeft u vragen en wilt u meer informatie over onze railprofielen? Neem direct contact met ons op via de mail, telefoon of chat! Een van onze medewerkers helpt u graag verder.

U kunt ook direct een gerichte offerte op maat aanvragen voor de hoeveelheid railprofielen die u nodig heeft.